Wiek: 29 Dołączył: 10 Maj 2006 Posty: 250 Skąd: z kubełka
Wysłany: 21 Styczeń 2010, 12:20
A WIĘC :
panowie i panie ponieważ zimowa aura ma się jeszcze utrzymać przez jakiś czas pomyślałem że było by fajnie zebrać grupkę chętnych osób i odwiedzić tor w Wyrazowie po raz II. Skontaktowałem się z właścicielem telefonicznie i dowiedziałem sie że są 2 możliwości wynajmu :
- w weekendy - 800 zł za cały dzień / jak się znajdzie 16 chętnych to po 50 zł cały dzień!!
- w tygodniu - 1/2 dnia 600 zł za tor
Ja myśle że opcja w weekend 50 zł za cały dzień szaleństw to nie będzie strasznie drogo a można sporo potrenować na różnych konfiguracjach. Z tego co się dowiedziałem tor jest obecnie biały i odśnieżony tak więc warunki wydają się być sprzyjające.
Jeśli zbierze się grupka osób to wyznaczymy termin i jazdaaaaaaaaaaa
Proszę dajcie znać wszystkim zainteresowanym że jest taka możliwość i myśle że uzbieramy spokojnie te 16 osób lub więcej... mile widziani posiadacze RWD i AWD
_________________ It is part of the game we play.....
ostatnio udało się wynegocjować połowę ceny za pół dnia (a i tak w sumie mogliśmy zostać do oporu), może i tym razem dało by radę ? bo wątpię, żeby uzbierało się 16 samochodów
Ja też się wstępnie przygłaszam, czekam na termin, ale najlepiej po 10.02 z powodów wiadomych Ja się jeszcze uzależniam od pewnego ewentualnego wyjazdu lutowego, jak coś przybędę focić
OT:
Sławo, będą konsultacje dla mamejarzy w japońskich hatchbackach?
OT 2:
6.02 Ve stopach Valasske Zimy. Kto jedzie? Kermone, je mozne ze se vratite po roce pauzy?
_________________ "Samochód, który nie dostarcza przyjemności z jazdy, nie jest prawdziwym samochodem" - Soichiro Honda
Ostatnio zmieniony przez FotoRR 23 Styczeń 2010, 09:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum